Składniki:
filet z dorsza | 3 średni |
masło klarowane | 1 łyżka |
mąka pszenna | 3-4 łyżki |
kucharek śródziemnomorski | |
olej do smażenia | |
mleko 2% | 1/2 szklanki |
śmietana 30% | 100 ml |
sok z jednej cytryny | 1/2 |
sól | |
pieprz |
filet z dorsza | 3 średni |
masło klarowane | 1 łyżka |
mąka pszenna | 3-4 łyżki |
kucharek śródziemnomorski | |
olej do smażenia | |
mleko 2% | 1/2 szklanki |
śmietana 30% | 100 ml |
sok z jednej cytryny | 1/2 |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: