Sposób przygotowania

1- Boczek myjemy i kroimy na paski następnie mielimy na średnich oczkach 2- Trzy marchewki obieramy i mielimy na średnich oczkach 3- Grzyby ugotowane mielimy 4- Mieszamy farsz dodajemy jajko oraz sosy sałatkowe czosnkowo ziołowe Winiar 2 sztuki pieprz i mieszamy trochę soli do smaku 5- obtaczamy w bułce tartej następnie na rozgrzany olej i smażymy z obu stron 6- Teraz gotujemy fasolkę szparagowa i marchewki trzy w rosołku warzywnym Winiar 7- Jak się kotlety usmażą wtedy rozrabiamy ratatuj sos i wlewamy go do kotletów dodajemy fasolkę ugotowana z marchewka i dusimy w sosie z kotlecikami jakieś pół godziny podajemy z ziemniakami

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    lubię dodatek grzybów...do mięsa zwłaszcza :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !