Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Ziemniaki obieramy ze skórki, płuczemy. Pół ziemniaka kroimy w cienkie talarki, z których foremkami do ciastek wycinamy serduszka, pozostałe kroimy w kostkę i dodajemy do wywaru z kurczaka. Gotujemy na średnim ogniu do miękkości ziemniaków.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    pięknie podana
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara33

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    tą zupę powinno się podziwiać przede wszystkim za dekorację. Bo szczawiówkę każdy zrobi, ale tak podaną tylko Bernadetta. Warto naśladować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !