Sposób przygotowania

Jabłka obieramy ze skórki, przekrajamy na pół i wykrajamy tzw \"ogryzek\".
Nastenie jabłko kroimy w kostkę, wrzucamy do garnka, dodajemy wodę i cukier. Jabłka gotujemy aż będa miekkie to tak czas około 40-50 minut, może być czasem mniej czy więcej.. Oczywiście można dodac większa czy mniejsza ilość cukru zalezy od słodkości jabłek.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    fajne do szarlotki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    lubię nawet same zjeść
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    prosto i szybko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    miki47

    bardzo smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !