Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Mięso podzielić na porcje, zalać maślanką i odstawić w chłodne miejsce na 2-3 godziny.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    zdrowa i smaczna !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszna i małokaloryczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    samo zdrowie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    dobre
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Zdrowe, kolorowe i z pewnością smaczne.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !