Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Pieczarki obieramy,dokładnie myjemy i osuszamy.Bułkę czerstwą moczymy w wodzie,a następnie odciskamy wodę.Do mięsa mielonego dodajemy jajko,pokrojoną w drobną kostkę cebulę,namoczoną czerstwą bułkę i około 2 łyżek bułki tartej.Doprawiamy do smaku solą i pieprzem i dokładnie mieszamy.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszny obiadek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    pyszne jedzenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    ciekawy sposób podania :) ja zwykle wciskałam mięso w pieczarkę :)
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    moja szwagierka robi podobne, są bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    śliczne i pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    anula250

    Najlepszy sposób na pyszny obiad :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !