Sposób przygotowania

CIASTO
Z mąki, jajka, mleka, wody i szczyty soli rozrabiamy ciasto naleśnikowe , (najlepiej mikserem), gdy będzie za gęste dodajemy wody gazowanej. Smażymy grubsze naleśniki.
FARSZ
Cebulę kroimy w drobną kostkę i smażymy na oleju na złoty kolor dodajemy mięso i smażymy około 10 minut. Pieczarki oczyszczone kroimy w plastry i dodajemy do mięsa. Farsz mieszamy dodając wszystkie przyprawy.
Naczynie żaroodporne smarujemy masłem i układamy warstwy : naleśniki, farsz, naleśniki, farsz aż do końca składników (na wierzchu naleśniki). Zapiekamy 15 minut w 180st C. Można podać polane keczupem .SMACZNEGO!

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    pyszne =) sliczne fotki =))
  • 2
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    apetyczne ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo fajny pomysł :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    świetna propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    dla mnie rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    rewelacyjny pomysł:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !