Sposób przygotowania

Kapustę kiszoną posiekać i przełożyć do misy. Marchew obrać i zetrzeć na grubych oczkach tarki. Pora drobno posiekać. Wymieszać. Przyprawić do smaku białym pieprzem, imbirem i cukrem. Skropić oliwą z oliwek.

Jak dla mnie - najlepszy dodatek do obiadu:)

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    owocówka

    mniam
  • 5
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Moja ulubiona surówka:)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Uwielbiam!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Dołączam do wielbicieli surówek z kapusty kiszonej:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !