Sposób przygotowania

Mięso umyć i pokroić w kostkę. Ziemniaki obrać, umyć i wraz z cebulą zetrzeć na drobnej tarce. Dodać pokrojone mięso, przyprawić ziołami, solą oraz pieprzem i wymieszać. Masę włożyć do naczynia żaroodpornego wysmarowanego smalcem i piec 60 min w piekarniku nagrzanym do temperatury 185°C. Podawać z pikantną surówką sezonową.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    wszelkie zapiekanki uwielbiam
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    ja też
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    zapiekanka dobra rzecz
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !