Sposób przygotowania

Filet z ryby umyć. Pokroić na mniejsze kawałki. W miseczce wymieszać przyprawę do ryb z bazylią oraz ziołami prowansalskimi. W tej mieszance panierować rybkę. Układać na blaszce do piekarnika, skropić sokiem z cytryny. Wstawić do piekarnika, nagrzanego do 170 st. C. Rybę przykryć folią alumin., a po 15 min. zdjąć i piec jeszcze 10 min. - w zależności od piekarnika. Winogrona umyć, przekroić na pół, wymieszać z jogurtem naturalnym. Polać nim ułożone na półmisku kawałki ryby.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jakiś nowy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    maadzia19

    ciekawy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !