Sposób przygotowania

Mleko zagotować z cukrem i odstawić do wystygnięcia. Następnie dodać aromat i roztrzepane żółtka. Miksować aż do uzyskania jednolitego koloru, jednak tak aby się nie ubiło. Dolać spirytus i znów miksować. Przelać do butelek.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    jakoś mi nigdy ajerkoniak nie wychodzi:(
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    Dziwny ten aromat w skladnikach.
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    muszę spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    ciekawe czy smaczny nie pilam
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    musze wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !