Przepis i sposób przygotowania na: OPONKI WANILINOWE
ROZWAŁKUJ NA 0,5 CM I WYKRAWAJ OKRĄGŁE OPONKI Z DZIURKĄ. SMAŻ OK 3 DO 4 MINUT.
POSYP CUKREM PUDREM :)
masło | 10 DKG |
mąka | 3 SZKL |
cukier | 1/2 SZKL |
cukier wanilinowy | 1 SZT |
budyń waniliowy | 1/2 TOREBKI |
jaja | 2 SZT |
śmietana | 4 ŁYŻKI |
proszek do pieczenia | 2 ŁYŻECZKI |
tłuszcz do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: