Sposób przygotowania

Filety umyć, osuszyć. Każdy filet pokroić na kilka małych kawałków , oprószyć solą oraz pieprzem. Jajka ubić na puszystą masę, dodawać po łyżce śmietany, połączyć z mąką i wsypać koperek. Kawałki ryby zanurzać w cieście i wrzucać na rozgrzany tłuszcz i smażyć aż się zrumienią.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    gottrina

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    M-W

    lubie rybki
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    nigdy nie jadłem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !