Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Miód wlać na suchą patelnię i podgrzewać, aż zacznie zmieniać kolor na brązowy. Gruszki obrać, usunąć gniazda nasienne, pokroić na mniejsze kawałki, wrzucić do skarmelizowanego miodu i smażyć na dużym ogniu, aż płyn odparuje.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    To lubię :-)
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    swietne te slodkości:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    łał pyszny deserek
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    łał pyszny deserek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    rewelacyjny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    rewelacyjny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Przepyszny deserek :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !