Sposób przygotowania

Pomidory sparzyć, obrać i drobno posiekać. Anchois osączyć z zalewy i drobno pokroić. Przygotowane składniki połączyć, dodać zioła, oliwę i sok z cytryny. Doprawić solą, pieprzem czarnym mielonym Prymat i cukrem. Odstawić do lodówki na 30 minut.

Makaron ugotować w posolonej wodzie al dente, odcedzić, dodać pomidory z dodatkami oraz startą na grubej tarce mozzarellę i wymieszać.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Przepis na czasie, bardzo dobre danie w upały.
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Uwielbiam wszelkie dania z makaronem - a już mozzarellą TO PO PROSTU PYCHOTKA
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    lubię dania z makaronem ale to mi się niezbyt podoba
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    mniam- pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie dania
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !