Sposób przygotowania

Z mąki jajek,margaryny,proszku i szklanki cukru.Te produkty zagnieść na ciasto i podzielić na dwie części.Jedną na wierzch drugą na spód.Jabłka obrać i zetrzeć na tarce jarzynowej na dużych oczkach.do potartych jabłek dodać szklankę cukru, cukier waniliowy, cynamon, mąkę ziemniaczaną.Te wszystkie składniki wymieszać i wyłożyć .na rozwałkowane ciasto.Przykryć drugim kawałkiem ciasta i piec 1 godzinę.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    apetyczny:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam jabłeczniki :) a tan faktycznie bardzo apetycznie się prezentuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wszystkie ciasta z jabłkami uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    WiktoriaGotuje

    na pewno wypróbuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pycha ciacho,uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !