Sposób przygotowania

Wszystkie składniki oprócz jabłek zmiksować aż powstanie kruszonka. 3/4 ciasta wysypujemy na blachę i pieczemy ok 15 min. Po tym czasie wyjmujemy na chwile z piekarnika i kladziemy na ciasto smażone jabłka i sypiemy na wierzch reszte ciasta i pieczemy calość jeszcze z 30-35 min. Wierzch ciasta mozna po wystygnięciu posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    M-W

    zjadłabym
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    ze smażonymi jabłkami lubie najbarziej
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    ze smażonymi jabłkami lubie najbarziej
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pospolita i najlepsza
  • 0
    original
    Opublikowano

    Hanna11

    same pychotki
  • 1
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    super ciastko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !