Sposób przygotowania

Kaszę ugotować na mleku z dodatkiem soli. Śliwki umyć, oczyścić, wydrylować i ugotować w niewielkiej ilości wody. Dodać do nich cukier wymieszać je z kaszą i przełożyć do naczynia żaroodpornego. Wszystko podpiec w 180 stopniach. Podawać posypane cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    ciekawy przepis !
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    jeszcze nie jadłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    anoosia

    fajne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    <b>proste i niedrogie, i w dodatku zdrowe i smaczne.. genialne :)</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super :)
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    rewelacyjne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    na pewno smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !