Sposób przygotowania

Udka osuszamy ostrożnie zdejmujemy skórkę,by jej nie uszkodzić.Wątróbkę z cebulą mielimy,mieszamy z reszta składników,doprawiamy.Napełniamy farszem skórę,pieczemy w piekarniku do momentu aż skóra będzie rumiana.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    leonkot

    gdyby nie ta wąrtóbka...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Monika79

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Monika79

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Monika79

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Monika79

    a ja lubię ewątróbkę i to bardzo
  • 2
    original
    Opublikowano

    Monika79

    wątróbkę przepraszam za literówkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !