Składniki:
cebula | 2 |
czosnek | 1-2 ząbki |
Szczypiorek cienki | |
masło | 3 łyżki |
mąka | 1 łyżeczka |
sól i pieprz do smaku | |
śmietana | 1 szklanka |
miód | 1 łyżka |
olej | |
sos sojowy | 1 łyżka |
fasolka szparagowa | 25 dag |
grzyby leśne | 60 dag |
cebula | 2 |
czosnek | 1-2 ząbki |
Szczypiorek cienki | |
masło | 3 łyżki |
mąka | 1 łyżeczka |
sól i pieprz do smaku | |
śmietana | 1 szklanka |
miód | 1 łyżka |
olej | |
sos sojowy | 1 łyżka |
fasolka szparagowa | 25 dag |
grzyby leśne | 60 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: