Sposób przygotowania

miód, cukier, margarynę i śmietanę, podgrzewamy (ale nie gotujemy!!) STUDZIMY NASTĘPNIE DODAJEMY ŻÓŁTKA< PRZYPRAWĘ DO PIERNIKA< SODĘ I MĄKĘ< DOKŁADNIE MIESZAMY NA KOŃCU DODAJEMY PIANĘ Z JAJEK
PIECZEMY T TEMP 180 DO SUCHEGO PATYCZKA

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    lubię pierniki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    mniam
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    lubie choc rzadko robie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !