Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z cukrem i odrobiną soli. Ucierając wbijać po jednym jajku i dodać mąke oraz proszek do pieczenia. Cisto wyłożyc do wysmarowaną tłuszczem blachę. Piec ok. 30 min. w temp. 180 stopni. Owoce odsączyć z zalewy i pokroić. Ułożyć na cieście. Galaretkę przygotować wg przepisu na opakowaniu przy czym zmniejszyć o połową ilość wody. Gdy lekko zastygnie rozsmarować na owocach.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    musi być dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    z mango z puszki jeszcze nie robiłam ale świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    swietny
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    musi być pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !