Sposób przygotowania

Ryż gotujemy w osolonej wodzie .Odcedzamy i studzimy . Do zimnego ryżu dodajemy tuńczyka w oleju i dokładnie mieszamy .Doprawiamy pieprzem .Serwujemy na talerzu i ozdabiamy plasterkami czarnych oliwek .Posypujemy posiekaną natką pietruszki .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Ozdabiamy natką pietruszki
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    ładnie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !