Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

W rondelku na małym ogniu roztapiam masło i 2/3podanej w przepisie czekolady, czyli ok. 100gramów, dodaję mleko i cukier, by rozpuścił się razem z pozostałymi składnikami. Masę schładzam do temperatury pokojowej.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    Dawno takich nie widziałam. Coś mi mówi, że kiedyś, dawno temu :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    pyszności
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo ładnie wygladaja!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    świetne...Twoje wyglądają ślicznie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    lubie takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    dzięki temu przepisowi nawet taki dwuleworęczny cukiernik byłby wstanie przygotować tak pyszny deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    super;) i na dodatek łatwe;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    smaczny deserek
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    bardzo smakowity deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !