Sposób przygotowania

Ciasto francuskie docinamy wg uznania(u mnie poręczne i sprytne kwadraciki).Na wierzch układamy panierowaną w mące(z przyprawami) dynię(pokrojoną w małe kawałeczki),kawałki czerwonej papryki,mozzarelli.Dekorujemy listkami bazylii.Zapiekamy do momentu zrumienienia.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobra przystawka.
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    podoba mi się:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wygląda apetycznie, na pewno smaczna
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    jak z dynią to mi się podoba
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewa78

    Ekstra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !