Sposób przygotowania

Do garnka z wodą wkładamy obraną pietruszkę i marchewkę.Doprawiamy przyprawą uniwersalną i gotujemy ok 15 min .Następnie dodajemy całego pstrąga bez wnętrzności i liść laurowy.Gotujemy ok 20 min . Uważamy żeby ryba nie rozgotowałą się .Rybę wyciągamy obieramy .Mięsko dodajemy do wywaru. Wsypujemy kaszkę kukurydzianą.Mieszamy gotujemy .doprawiamy solą ,pieprzem . Warzywa wyciągamy kroimy w kostkę dodajemy do zupy .Zaciągamy śmietanką

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajna, choc nigdy nie jadlam zupki rybnej
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    nigdy nie robiłam z pstrąga szkoda by było mi tej rybki do zupy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela5

    pycha
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ja w ogóle nie gotuję zup

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !