Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Na patelni z kilkoma łyżkami oliwy podsmażyć połowę drobno posiekanej cebuli i pokrojone pieczarki. Kiedy cebula i pieczarki zmiękną dodać zmielone mięso. Przyprawić do smaku solą, pieprzem, papryką słodką i ostrą oraz czosnkiem przeciśnięty przez praskę. Ugotować makaron jak na opakowaniu. Kiedy mięso zmięknie dodać posiekaną pietruszkę. Poczekać chwile, aż ostygnie i napełnić farszem makaron. Ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renia1

    oj od dawna sie czaje zeby je zrobic, wygladaja wysmienicie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Ja też już dawno miałam robić cannelloni, ale zawsze wypada coś innego... W końcu muszą jednak znowu zagościć na moim stole...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    pychotka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    rewelacja
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !