Sposób przygotowania

Ciasto:
Margarynę posiekać z cukrem, dodać mąkę z proszkiem do pieczenia i jajka, szybko zagnieść ciasto i schłodzić.
Masa kokosowa:
Margarynę stopić z tłuszczem, dodać wiórki i podsmażyć kilka minut, ostudzić i dodac jajka następnie wszystko zmiksować.

Budyń ugotować na mleku jeśli był bez cukru to należy dodać cukier.

Jabłka obrać i pokroić w plasterki.

Ciastem wyłożyć dno natłuszczonej formy na ciasto rozsmarować masę makową i na niej rozłożyć jabłka, zalać wszystko ciepłym budyniem i na wierzch wyłożyć masę kokosową.
Piec

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    fajne połączenie: mak i budyń:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    wygląda bajecznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !