Sposób przygotowania

Pieczywo (bułkę lub kromki chleba) smarujemy czerownym pesto i zapiekamy w piekarniku lub na grillu aż będą chrupiące. Ogórka obieramy ze skórki, kroimy w małe talarki, dodajemy olej arganowy, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Na ciepłe pieczywo kładziemy przyprawionego ogórka, dekorujemy listkami bazylii i od razu podajemy do jedzenia.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    Smakowita
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wwesolek

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wwesolek

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    moje smaki,pychaa !
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Tylko jeść.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super pomysł na pyszne śniadanko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !