Składniki:
żoładki kurze | 50 dag |
udko kurczaka bez skóry | 1 szt |
włoszczyzna | 1 pęczek |
pieczarki | 25 dag |
imbir | 1 łyżeczka |
sól, pieprz chili | |
sok z cytryny | |
natka pietruszki | |
klika liści kapusty włoskiej | |
cebula | 1 szt |
żoładki kurze | 50 dag |
udko kurczaka bez skóry | 1 szt |
włoszczyzna | 1 pęczek |
pieczarki | 25 dag |
imbir | 1 łyżeczka |
sól, pieprz chili | |
sok z cytryny | |
natka pietruszki | |
klika liści kapusty włoskiej | |
cebula | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: