Sposób przygotowania

Kiełbaskę nacinamy najpierw po skosie z jednej a później drugiej strony tworząc taką kratkę. Kiełbaskę smarujemy olejem a następnie posypujemy przyprawą do grilla i grillujemy co jakiś czas polewając piwem. Cebulę kroimy w plasterki przyprawiamy kucharkiem i smażymy z małą ilością tłuszczu na tacce grillowej na złoty kolor. Pod koniec grillowania na kiełbaskę kładziemy 2 plasterki sera żółtego i czekamy aż się roztopi. Podajemy ciepłą z pieczywem i do smaku ketchupem lub / i musztardą oraz cebulką. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomcio1

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    Już całkiem niedługo grillowy sezon :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    smaczne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    najlepsza :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    aż chce się jeść
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Muszę też tak wypróbować;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !