Sposób przygotowania

Z mąki, cukru, proszku do pieczenia, jajka, margaryny i śmietany zagniatamy kruche ciasto. Schładzamy je w lodówce. Następnie rozwałkowujemy i wykładamy nim foremkę do pieczenia tart( wysmarowaną margaryną). Gruszki obieramy, kroimy w cząstki i układamy je na cieście. Orzechy włoskie kroimy na kawałki wykładamy na gruszki i polewamy miodem. Pieczemy przez około 25- 30 minut w piekarniku nagrzanym do 160 stopni.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    smakowicie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    śliczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Pyszniutka:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wspaniała
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    To musi być pyszne! Mniam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    pychotka, muszę kiedyś wypróbowac.
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    smaczne
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Ale fajny pomysł na tartę.
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wygląda świetnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Poproszę o kawałeczek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !