Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Filety z kurczaka kroimy po połowie. Posypujemy marynatą drobiową i rozbijamy tłuczkiem (uważamy, aby nie przerwać nigdzie kotleta). Na rozbity filet kładziemy po plasterku sera i odrobinie papryki czerwonej.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    wyglądają przepysznie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    super obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    to lubię :-)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Takie potrawy moja rodzina lubi najbardziej.
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Uwielbiam roladki mięsne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Świetne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    dodi

    pyszne jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !