Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Ciasto: Palmę, cukier, cukier waniliowy, kakao i wodę zagotować, gotować na małym ogniu 5 minut. Ostudzić, dodać żółtka, wymieszać, odlać 1/2 szklanki na polewę.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    Ciasto wygląda pysznie, skąd ta nazwa?
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    Jak ja tego ciasta dawno nie jadłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    przepyszne ciasto
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Kiedyś piekłam to ciasto ale było to dość dawno. Dzięki za przypomnienie przepisu bo ciasto było pyszne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    lara

    robię według podobnego przepisu, warto!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    muszę sam spróbować
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Ależ to ciasto smakowicie wygląda.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !