Sposób przygotowania

Kapustę czerwoną trzemy na szatkownicy. Umytą marchew i obrane jabłka również trzemy, ale na większej tarce jarzynowej. Składniki łączymy i posypujemy solą oraz pieprzem czarnym. Całość mieszamy i odstawiamy w chłodne miejsce na 1-2 godziny. W tym czasie słodkie jabłko powinno nam puścić soki. Przed spożyciem surówkę jeszcze raz mieszamy. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    lipka02

    ja też taką robie:) jest świetna
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    dlczego na kolację? ja bym ją skubnęła do dzisiejszego obiadku:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    na kolację jako sama surówka natomiast jak najbardziej do obiadu jako dodatek
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    taką to i lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Ta suróweczka świetnie pasuje praktycznie do wszystkich dań! Pychotka :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Mniam.... Moja ulubiona:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Bardzo lubię czerwoną kapustę :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    kolejna wspaniała surówka!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubię taką
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Bardzo lubię, ale ja najpierw solę kapustę by zmiękła i odciskam sok, dopiero potem dodaje dodatki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczna suróweczka
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    to moja ulubiona
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    czerwona kapusta z jabłkiem, pyszna surówka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !