Sposób przygotowania

Fasolkę ugotować w lekko osolonej wodzie, osączyć i odstawić aż wystygnie, następnie pokroić w ukośne kawałki. Polać oliwą wymieszaną z octem, roztartym czosnkiem, cebulą i cząbrem. Na koniec posypać drobno posiekanym jajkiem i pokrojoną w kosteczkę szynką, przybrać paskami papryki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    octo

    ciekawy przepis. ale polecasz do tego fasolkę szparagową żółtą czy zieloną?:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Taką jaką lubisz ,dlatego jest napisane z fasolki szparagowej ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !