Sposób przygotowania

Kurczaka pokroić w kostkę, włożyć do miski, wsypać po 1 łyżce curry i przyprawy do kurczaka, wymieszać i wsypać na patelnię z gorącą oliwą, smażyć na złoto. Zawartość opakowania Złoty smok-kurczak curry wymieszać z 500 ml zimnej wody, wlać na patelnię ze smażonym kurczakiem i dusić na małym ogniu pod przykryciem 7-8 minut, wyłączyć gaz i zostawić jeszcze chwilkę pod przykryciem. Wykładamy na talerz, posypujemy natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    Pyszny, złoty

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !