Sposób przygotowania

Na dużą patelnię wlewamy olej i wrzucamy mięso mielone doprawiamy do smaku solą i pieprzem , smażymy aż będzie przyrumienione. W 250 ml ciepłej wody mieszamy sos z torebki. Wlewamy do mięsa. Całość dokładnie mieszamy i gotujemy jeszcze przez 10 minut od czasu do czasu mieszając. Makaron na spaghetti gotujemy w osolonej wodzie z dodatkiem oleju. Odcedzamy i podajemy z sosem bolognese.

Komentarze

  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Z rurkami, to chyba jednak nie spaghetti?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rurki to faktycznie nie spaghetti ale jedzonko i tak pyszne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kuba10019961

    z gotowym sosem ;//

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !