Sposób przygotowania

3 żółtka, 1 szkl. cukru, 2 szkl. mąki, kakao, margarynę i proszek - włożyć do miski i ugnieść rękoma. Większą część położyć na spód wczesniej przygotowanej blachy, a reszta będzie do posypania na wierzch ciasta. Zaś: serki, budyń, 3 żółtka, 0,5 szkl. cukru i agrest - wymieszać, na koniec dodać ubite na sztywną pianę białka i wylać na spód ciasta. Posypać wczesniej wspomnianą kakaową częścią. Włożyć ciasto do nagrzanego do 180 st. piekarnika i piec ok. 1h 15 min.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ciekawe zestawienie
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    tak jeszcze nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !