Składniki:
Farsz: | |
wątroba cielęca | 40 dag |
masło | 1 3/4 kostki |
cebula | 2 sztuki |
natka | 1/2 pęczka |
Pasto drożdżowe: | |
mąka | 3 szklanki |
drożdże | 4 dag |
mleko | 1 szklanka |
masło | 2,5 łyżki |
cukier | 2 łyzki |
sól |
Farsz: | |
wątroba cielęca | 40 dag |
masło | 1 3/4 kostki |
cebula | 2 sztuki |
natka | 1/2 pęczka |
Pasto drożdżowe: | |
mąka | 3 szklanki |
drożdże | 4 dag |
mleko | 1 szklanka |
masło | 2,5 łyżki |
cukier | 2 łyzki |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: