Składniki:
pierś indycza | 60 dag |
prawdziwki | 30 dag |
brokuły | 40 dag |
pieczarki | 15 dag |
śmietana kremówka | 2/3 pojemnika |
olej | 4 łyżki |
brandy | 2 łyżki |
żółtko jajek | 1 |
sól | |
pieprz | |
ciasto francuskie | 4 płaty |
wino czerwone | 1,5 szklanki |
pierś indycza | 60 dag |
prawdziwki | 30 dag |
brokuły | 40 dag |
pieczarki | 15 dag |
śmietana kremówka | 2/3 pojemnika |
olej | 4 łyżki |
brandy | 2 łyżki |
żółtko jajek | 1 |
sól | |
pieprz | |
ciasto francuskie | 4 płaty |
wino czerwone | 1,5 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: