Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Drożdże kruszymy i zalewamy niewielką ilością ciepłego mleka (o temperaturze około 36-38 stopni), zostawiamy do wyrośnięcia.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    15 lat temu nabawiłam się awersji do kaparów, ale niedawno postanowiłam ich znowu spróbować i... zaczynają mi bardzo, ale to bardzo smakować :-) Zwłaszcza w niecodziennych połączeniach. Tę pizzę zrobiłam wczoraj i z braku laku w kuchni i dużej niechęci do wyjścia na zakupy, nie chwaląc się wyszło mi naprawdę świetne połączenie :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    może i ja się przekonam do kaparów...
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ja mam podobnie z kaparami. próbowałem niedawno i dalej są dla mnie nie do przełknięcia. Ostatnio wszedłem w posiadanie kaparów - ale takich dużych - chyba owoców kaparów. Ciekawe czy te mi posmakują
  • 0
    original
    Opublikowano

    mari

    muszę wypróbować przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !