Sposób przygotowania

Do wody dodajemy bulion w kostkach, ziele angielskie, pieprz ziarnisty i liść laurowy. Całość gotujemy przez ok 15 minut. Buraki obieramy i kroimy na ćwiartki. Dodajemy do wywaru wraz z odrobiną soku z cytryny i gotujemy jeszcze przezz ok 15 minut. Pod koniec gotowania dodajemy uszka. Doprawiamy solą, pieprzem i cukrem do smaku.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krystian3

    fajna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    K&J

    nieźle wygląda!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !