Sposób przygotowania

1. Cebulę obrać i pokroić w talarki.

2. W słoiczku układać na zmianę, warstwę białej cebuli, później warstwę czerwonej, każdą warstwę podsypujemy cukrem.

3. Słoiczek zakręcić i odstawić w chłodne miejsce na kilka godzin aż cebula zacznie puszczać sok.

Warto stosować zwłaszcza w porze jesienno-zimowej gdy nasza odporność, jest obniżona.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    fuj ale działa haha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    robię taki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    też czasem robię synowi ale dotąd tylko z białej cebuli lub czosnkowej
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    u mnie też się taki robi
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    tez robię, ale moja córka nigdy nie mogła wypić, za to domownicy pozostali czesto jak mają przeziębienie robią
  • 0
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    mi on akurat smakuje :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    zdrowy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !