Sposób przygotowania

Mięso zmielić z cebulą i czosnkiem.
Wrzucić mięso do miski, dodać jajka, bułkę tartą, wodę.
Wszystko wymieszać, doprawić solą i pieprzem.
Boczek pokroić w paski.
Foremkę keksową wyłożyć papierem do pieczenia i wyłożyć do niej 3/4 mięsa.
Wzdłuż zrobić rowek i ułożyć w nim boczek.
Przykryć pozostałym mięsem i wyrównać.
Piec w piekarniku nagrzanym do 175 stopni z termoobiegiem przez 50 minut.

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Apetycznie wygląda!
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Mjami mjami! Pyszności :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    piękna;))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !