Sposób przygotowania

Na patelni rozgrzewamy olej i dajemy pokrojona cebule ,gdy sie podsmazy dodajemy papryke w plasterkach, pomidory pokrojone i pieczarki.doprawiamy do smaku.Dusimy wszystkie warzywa az zmiekna ,a gdy to nastapi przekladamy do naczynia zaroodpornego a na wierzch ukladamy parowke.Podpiekamy w piekarniku przez ok.10 minut a nastepnie posypujemy zoltym serem i wkladamy ponownie do piekarnika i trzymamy az ser sie rozpusci.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    fajne warto zrobić
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    muszę to zrobić będzie smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !