Sposób przygotowania

Ze wszystkich kromek chleba odcinamy skórki i każdą kromkę z 1 strony smarujemy pomidorowym pesto - polecam nie kupować w słoiku tylko zrobić samemu - przepis u mnie:). mozzarelle kroimy na grube plastry i dajemy na co drugą kromkę, przykrywamy ją kromką bez mozzarelli i taki tost obtaczamy w rozbełtanym jajku i bułce tartej - normalnie panierujemy. Smażymy na głębokim oleju na złoty kolor - smak jest na prawdę wyśmienity

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    Buddy robił je trochę inaczej
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    Buddy robił je trochę inaczej
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubie tosty
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubie tosty

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !