Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Pieprz cayenne i zwykły oraz kurkumę, cynamon, gałkę muszkatołową, imbir, słodką paprykę i trochę soli ucieramy w moździerzu. Dolewamy oliwę i dalej ucieramy. Następnie dodajemy pokrojony w cienkie paseczki czosnek i lekko go rozgniatamy. Pokrojoną w cienkie paski pierś z indyka marynujemy dokładnie w marynacie i zostawiamy na około 3 godziny.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    Pyszne !
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Ciekawa potrawa.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    super przepis !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    interesujące
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aniapetr

    Super! Coś pysznego!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    ciekawy przepis:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smacznie to wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Bardzo podoba mi się sposób podania :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    o jejku jak smakowicie wyglada, super polaczenie, uwielbiam je

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !