Sposób przygotowania

Wszystkie warzywa obieramy, myjemy, kroimy w kawałki i wkładamy do garnka. Zalewamy wodą, dodajemy przyprawy i masło i gotujemy 20 min. Wyławiamy ziele ang i liść laurowy. Warzywa i zupę przelewamy do blendera.
Włączamy blender i miksujemy zupę na krem.
Sprawdzamy czy zupa odpowiada nam smakowo – to jest ostatni moment by zupę np. dosolić czy dodać więcej masła. Zupę nalewamy do talerzy i podajemy.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobra jesienna zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    jeszcze nie spróbowałam !
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    dziekuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !