Sposób przygotowania

Świeżone zebrane w maju kłącza tataraku dokładnie oczyścic, umyc, osuszyc i rozdrbinc. Zalac w słoju alkoholem, zaspyac cukrem i odstawic na miesiąc w ciepłe miejsce. Po przefiltrowaniu rozlac do butelek i przechowywac w chłodnym i iemnym miejscu.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    fajna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    świetny przepis :)
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubie
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    nie piłam jeszcze nigdy ajerówki:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !